header pagina`s 2

TalkRadio

Is een open, eerlijk en toegankelijk online radioplatform dat vanuit positivisme en optimisme luisteraars en sprekers (podcasters, radiomakers en studiogasten) verbindt, zodat over diverse thema`s wederzijds begrip ontstaat. Begrip dat staat voor de kennis die bijdraagt aan ontwikkeling van denkvermogen en levensgeluk. Ervaren mediamakers en vitaliteitscoaches werken, om alle thema`s bespreekbaar te maken bij TalkRadio, zij aan zij.

 

 

TalkRadio is open, eerlijk en voor iedereen toegankelijk.

 

 

Podcasts

Tafelgesprekken waarin vanuit positivisme en oprechtheid gezocht wordt naar de basis van overtuigingen, verwerkt in inspirerende podcasts. Wat heeft iemand gebracht waar hij of zij staat en hoe hij of zij denkt is van vele factoren afhankelijk. Talkradio is overtuigd, dat wanneer je deze factoren niet laat horen, het beeld van iemands mening of overtuiging nooit compleet is en enkel leidt tot veroordeling. Bij TalkRadio ambiëren we in een sfeer met openheid voor elkaar, de waarheid aan de hand van ervaringen te bespreken. Het delen van ervaringen en de beleving van persoonlijke waarheid draagt bij aan begrip voor iemands overtuiging.

TalkRadio Host

Altijd al de spraakmakende gespreksleider willen zijn, die aanwezige tafelgasten verrast met de onvoorspelbare vragen en een flinke dosis improvisatie? Heb jij een natuurlijke interesse in mensen en ben jij een persoon die spontaan en onbevangen iemand het hemd van het lijf durft te vragen? Ben je daarnaast ondernemend en zelfstandig en lijkt het jou leuk om je eigen gesprekken terug te horen in inspirerende podcasts? Dan zoeken we jou!

Heb jij een liefde voor podcasts?