header pagina`s 2

Tafelgesprekken

TalkRadio initieert de ontmoeting tussen twee betrokken inwoners die ondanks dat ze dezelfde woonplaats delen, ogenschijnlijk ver uit elkaar leven. Deze ontmoeting vindt plaats tijdens een tafelgesprek waarbij de gespreksleider aan de hand van een communicatiespel samen met de tafelgasten op zoek gaat naar zaken die hen verbindt. De tafelgesprekken zijn door het spel verrassend en onvoorspelbaar, maar kent geen winnaars of verliezers.

 

 

Leer luisteren en durf te vragen.

 

 

Met open blik

Maatschappelijke thema`s worden zo vanuit twee totaal verschillende standpunten ervaren en toegelicht. Vanuit wederzijds interesse tijdens het gesprek ontdekken we gelijkenissen en verschillen. De gespreksleider voorkomt dat de tafelgasten elkaar gaan veroordelen, bekeren of overtuigen, maar stuurt aan op het aanvullen, inspireren en leren van elkaar. Door te blijven vragen ervaren we hoe het gesprek vandaag de dag gevoerd kan worden.
Elkaar aanvullend, zonder vooroordeel!

banner tafelgesprek pagina
gesprekken

Communicatiespel TOKSJO

De spelvorm die hieraan ten grondslag ligt laat ons weer de tijd nemen voor een goed gesprek en leert ons te luisteren en te spreken. Het is een communicatiespel dat je uitdaagt om jouw visie op gemeenschappelijke thema`s te delen en te onderbouwen. Met een dosis improvisatie, lef en vrolijkheid leer je niet alleen jezelf maar ook je dorpsgenoten kennen. Ben jij benieuwd welke vragen en antwoorden boven tafel komen wanneer jij dit met vrienden of familie speelt? Je kunt je eigen TOKSJO spel bestellen.

TOKSJO Host

Altijd al de spraakmakende gespreksleider willen zijn, die aanwezige tafelgasten verrast met de onvoorspelbare vragen en een flinke dosis improvisatie? Dan zoeken we jou!
Leer je plaatsgenoten niet alleen kennen, maar verbindt ze met elkaar door gelijkenissen en verschillen te ontdekken en bespreekbaar te maken. Op dit moment zijn we op zoek naar hosts voor De 100 van Hilversum.

Altijd al een gesprek willen hosten?