header pagina`s 2

De 100 van…

Is een initiatief om inwoners van een stad of dorp samen te brengen, met als doel elkaar te inspireren en aan te vullen om zo de schoonheid van diversiteit te omarmen. Omdat iedereen anders is.

 

 

 Het is zo lekker om jezelf te kunnen zijn bij iemand die zo anders is.

 

 

Wie wij zijn?

Wij zijn Annet & Arjen.
Vrouw, man | denker, doener | geordend, chaoot | perfectionist, levensgenieter | overwegend, onbevangen.

 

Ondanks de ogenschijnlijk grote verschillen vullen we elkaar al ruim 20 jaar aan. We leren van elkaar, dagen elkaar uit en hebben de ambitie om de ander te veranderen los gelaten. Juist dit is de inspiratie geweest voor De 100 van…

 

We zien een maatschappij waarvan de uitersten steeds verder tegenover elkaar lijken te staan. Meningen worden gevormd op oneliners en via social media word je veroordeelt omdat je iets anders denkt of bent. Voor essentiële vragen als Wie ben je, Wat wil je en Wat bedoel je, wordt te weinig tijd genomen. Dat is jammer, want zo ontdek je nooit het talent van de ander waarmee hij of zij jou zou kunnen aanvullen. Je hebt immers mensen nodig die anders zijn dan jij, want anders had je het zelf gekund. Met De 100 van… nemen we de tijd en ruimte om die eerste belangrijke vragen aan elkaar te stellen.